Първа лигаФутбол

Играч на Арда преди мача срещу ЦСКА: Сега е идеалният момент да направим една голяма победа

Защитникът на Арда Пламен Крачунов заяви, че сега е идеален момент тимът му да удари ЦСКА. Той изкара 3 години и половина на „Армията“.

„Не ни трябва допълнителна мотивация. Макар че не тръгнахме по най-добрия начин този сезон, мисля, че момчетата са готови. Все пак и ЦСКА имат проблеми в момента, не се намират в оптимално състояние.

profittips-the best football tips

Сега е идеалният момент да направим една голяма победа. Всичко си зависи от нас. Ако подходим сериозно в мача и всеки се раздаде, има голяма вероятност да се поздравим с успеха, макар че няма да ни е лесно“, сподели бранителят пред dsport.bg.


„Не мога да кажа какво точно ни липсва. Имаме добър отбор, както и предните години. Надявам се да е въпрос на време и точно след един такъв мач, ако съумеем да победим ЦСКА, нещата ще тръгнат нагоре.

От доста време не сме имали голяма победа срещу някой от грандовете. Дано сега да е точният момент“, добави Крачунов, който изрази недоволството си от лошите терени у нас.

Към момента мисля, че нашият терен е един от най-добрите в България. В последните години имаме един от най-добрите терени като тревна настилка, като съоръжения. За мен е голям проблем състоянието на терените в България и то не от днес.

profittips-the best football tips

Още като бях юноша, треньори като Мъри Стоилов и други са го споменавали, това е безобразие с тези терени, на които се играят мачове. Едни си местят мачовете и домакинствата стават гостувания, други – не.

Малко и тази работа с терените е позанемарена в България. Не е нормално да се играе футбол на такъв терен. Най-малкото трябва да има някакво наблюдение на терените, да има комисия, която да ги следи. Няма как в XXI век да се играе на такива терени, да не ги споменавам, ниви с една дума“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker