Левски (София)Първа лигаФутбол

Играч на Левски вече се включва в тренировъчния процес

Възстановяващият се от операция в коляното Илиян Стефанов започна да се включва и в упражненията на тима на Левски с тoпкa. 25-годишният футболист взима участие в квадратите, както и в някои разигравания.

Атакуващият халф постепенно увеличава натоварванията под ръководството на кондиционния треньор Петър Пеев. За целта Стефанов провежда и индивидуални занимания във фитнеса.

profittips-the best football tips

Халфът претърпя интервенция заради скъсана предна кръстна връзка и латерален менискус на коляното. Това беше в следствие от получена тежка контузия при победата с 1:0 над Хебър в Пазарджик през пролетта.

Очаква се Илиян Стефанов да се завърне по-рано от предвиденото, тъй като възстановяването му върви отлично. Стефанов има на сметката си 60 двубоя със „синия“ екип във всички турнири, в които вкара десет гола.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker