Първа лигаФутболЦСКА-София

Играч на Ливърпул хареса Лиъм Купър в червен екип, фенове на Лийдс впечатлени от запалянковците на ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Лиъм Купър отчете дебюта си с „червения“ екип с публикация на профила си в Instagram Шотландският национал започна от първата минута и изигра цял мач при нулевото равенство в гостуването на Черно море от 10-ия кръг на Първа Лига.

След мача на „Тича“ във Варна бившият капитан на Лийдс написа: „Не е резултатът, който жадувахме, но съм щастлив, че дебютирах. Само ЦСКА“.

profittips-the best football tips

Снимката на Купър бе харесана от неговите сънародници Андрю Робъртсън от Ливърпул и Джон Макгин от Астън Вила.

От друга страна запалянковците на ЦСКА впечатлиха привържениците на Лийдс, които споделят, че вече ще следят всеки един мач на „червените“ заради Лиъм Купър.

„Боли да гледам Купс с екипа на друг отбор, но му пожелавам успех“, пише един от феновете на Лийдс. Както е известно, той игра цели 10 години на „Еланд Роуд“.

„Страхотна публика на ЦСКА. Купър ще играе при страхотна атмосфера“, коментира друг от привържениците. „Ще следя ЦСКА заради Купър. Вече сън фен на техните фенове“, е мнението на друг запалянко на Лийдс.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker