Първа лигаФутболЦСКА-София

Играч на ЦСКА със сигурност пропуска мача с Черно море

Вчера следобед представителният тим на ЦСКА проведе последната си тренировка на клубната база в Панчарево преди отпътуването за Варна за предстоящия двубой срещу Черно море в събота. Александър Томаш и екипът му отново наблегнаха на отиграването на различни тактически варианти в различните фази на играта.

Футболистите имаха и индивидуални упражнения в зависимост от специфичните задачи, поставени от треньорския екип. Всички в отбора с изключение на контузения бранител Браян Кордоба се включиха пълноценно в заниманието.

profittips-the best football tips

Колумбиецът получи мускулна травма при победата с 1:0 над Берое в Благоевград и не се е готвил от началото на седмицата. Той със сигурност пропуска утрешния сблъсък на „Тича“.

Добрата новина за треньорския щаб е, че Тобиас Хайнц, който също имаше проблеми в последните дни, тренира на пълни обороти и ще отпътува за Варна днес.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker