Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Бъдещето на Левски в ЕКТ ще зависи от неизвестен португалски съдия

Вече е ясно кой арбитър ще ръководи първият двубой между Апоел (Беер Шева) и Левски. „Сините“ ще гостуват на своите съперници на 10-ти август от 20:30 часа, а реваншът на „Георги Аспарухов“ е седмица по-късно.

Главен съдия на двубоя ще бъде Мигел Бертоло Ногейра. 29-годишният португалец е сравнително неопитен международен съдия. Доскоро е бил четвърти рефер.

profittips-the best football tips

През този сезон е ръководил двубоя между Шериф (Тираспол) и Фарул (Констанца). От статистиката му може да се предположи, че е сравнително строг рефер. Не показва по-малко от 4-5 жълти картона, а в някои срещи не се свени дори да изгони футболист на някой от двата отбора.

Досега Ногейра не е свирил мач на български тим на никакво ниво. Негови помощници за срещата на стадион „Турнер“ ще бъдат Луиш Кампош, Руи Тешейра и Андре Нарсисо.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker