ФутболЦСКА-София

Избраха Фернандо Каранга за №1

Централният нападател на ЦСКА Фернандо Каранга бе избран за Играч №1 на 25-ия кръг на Първа лига в анкетата на пресклуб „България“.

„Армейците“ се наложиха категорично с 4:0 над Ботев Пловдив, като таранът се „отпуши“ и отбеляза два бързи гола във вратата на „канаечетата“.

profittips-the best football tips

Любопитен факт е, че той го направи точно в 5-ия си мач след завръщането в ЦСКА. Така изкопира като под индиго случилото се в първия му престой в клуба, който бе от пролетта на 2017 до лятото на 2018 година.

Фернандо ще получи приза си днес и ще даде пресконференция по този повод. От него се очакват още голове в предстоящия сблъсък с Локомотив София в събота. Ръководството на железничарите официално обяви, че предоставя 1200 билета за привърженици на армейците. Цената им е 15 лева.

ЦСКА влиза в сблъсъка с червено-черните след серия от 3 шампионатни победи. Противникът пък бе разбит от Лудогорец преди паузата – 0:6 в Разград.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker