Първа лигаФутболЦСКА-София

Избра ли Томаш нов капитан на ЦСКА?

Густаво Бусато най-вероятно ще се казва новият капитан на ЦСКА, твърди “Тема Спорт”. Бразилският страж ще продължи да бъде първи избор под рамката на червените на този етап, а от началото на сезона е най-добре представящият се състезател на тима.

Бусато е и сред футболистите с най-много мачове за ЦСКА през този век, а с изявите си в последните години се превърна в любимец на феновете.

profittips-the best football tips

Въпреки че през лятото в Борисовата градина бе привлечен и националът Иван Дюлгеров, то той по всяка вероятност ще бъде втори избор и ще чака своя шанс. Бившият вратар на Черно море имаше ангажименти с държавния тим и не бе на лагера на ЦСКА в Банско, а по този начин нямаше възможността да работи повече време с новия треньорски и да спечели доверието му.

В дебюта си Томяш изненадващо сложи капитанската лента на ръката на Иван Турицов, но той може и да не започне от титуляр в предстоящия двубой с Локомотив София в понеделник. На негово място отдясно на защитата ще бъде Тибо Вион.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker