ФутболЦСКА-София

Изключително важна новина за ултрасите на ЦСКА

Новият магазин на организираните привърженици на ЦСКА отвори врати вчера. Както е известно, преди той се намираше до кacume на стадион „Българска армия“, но се наложи да бъде преместен.

Ето и какво написаха ултрасите на клуба в социалните мрежи:

„Щастливи сме да ви съобщим, че нашият физически магазин отново отваря врати за вас. Поради реконструкцията на нашия дом, стадион „Българска армия“, локацията на фен шопа се намира между секторите Г и В на Национален стадион „Васил Левски“!

profittips-the best football tips

Работното ни време ще бъде от понеделник до петък от 10:00 до 19:00, а през събота и неделя от 11:00 до 18:00. В знак на признателност и уважение към вас през цялата седмица ще има голямо намаление на артикули от поредицата The North Style! Очаквайте много изненади и подаръци!

Със закупуването на нашите артикули вие подпомагате развитието на северната трибуна и поколението, което израства в нея. От Армейци за Армейци – за силен Сектор Г!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker