Локомотив (София)Футбол

Изненада! Играч обяви нов фаворит за титлата в efbet Лига!

Сигурно сте забелязали, че в световния футбол, а и в родното първенство, фаворитите за титлата обикновено са едни и същи за дълъг период от време или със съвсем минимални разлики, но актуалните фаворити за сезона са известни на широката футболна общественост още преди началото на календарната кампания. Е, България успя да промени това!

Според бразилският защитник на Локомотив (София) Бруно Франко през този сезон ще има още един фаворит и той е именно Локомотив София! Научаваме за новия фаворит след изиграването на цели два кръга от началото на сезона. Бразилецът говори пред Esporte News Mundo.

profittips-the best football tips

„Имаме достатъчно качество и ще търсим титлата в България. Със съотборниците ми сме отдадени на отбора и се надяваме да оправдаем очакванията. Разчитаме много на подкрепата на феновете ни“, заяви бразилецът.

Съотборниците му ще трябва доста да се потрудят, за да осъществят амбициите му след като столичният тим е на 8-мо място с 3 точки и току-що загуби тежко от пловдивският си съименник. Също така в неделя софийският Локомотив ще гостува на един от досега известните ни фаворити за титлата, тимът на Левски.

В действителност тимът на Локомотив има 4 титли в родния елит, но последната от тях е спечелена през вече далечния сезон 1977/1978. Предстои да видим дали съотборниците на Бруно Франко възнамеряват да променят това.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker