ФутболЦСКА-София

Изненада! ЦСКА започва нов проект, но в Панчарево

Усилено се разчистват руините на бившето стрелбище, което е на входа на базата на ЦСКА в Панчарево. Това се видя по време на вчерашната открита тренировка на тима.

То е част от парцела, който влезе в капитала на съвместното дружество между клуба и държавата на име „Спортни имоти Българска армия“. Имотът на бившето стрелбище е доста голям и там спокойно може да бъде направен още един терен или дори стадион за дублиращия отбор на армейците.

profittips-the best football tips

Такива амбиции разкри Михаил Александров при представянето си за технически диpeктор на клуба. В момента ЦСКА II играе домакинствата си от Втора лига в Драгалевци.

Иначе състоянието на терена, на който „червените“ тренираха вчера, не беше никак добро. „Тема Спорт“ твърди, че от ЦСКА готвят подмяна на настилката на всички игрища в Панчарево.

Тя обаче все още не е влязла в ход макар че вече да са закупени нужните машини за това.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker