Първа лигаФутбол

Изненадващо завръщане в Първа Лига

Христо Янев отново ще е треньор на Ботев Враца, съобщиха от клуба. Младият специалист напусна тима след края на миналия сезон, в който успя да спаси врачани от изпадане във Втора лига след драматична победа с дузпи над Марек Дупница в баража за място в Първа лига.

На негово място застана бившият му съотборник в ЦСКА Тодор Янчев, но след едва седем изиграни кръга Янчев изненадващо напусна клуба и Янев ще поеме отново отбора от Северозапада.

profittips-the best football tips

„ПФК „Ботев Враца“ Ви съобщава, че се договори с Христо Янев да поеме ролята на нов старши треньор на клуба. Янев ще започне работа с отбора от понеделник. Очаквайте повече подробности скоро!“, написаха от клуба. 

Назначението е изненадващо на фона на думите на Христо Янев, с които се раздели с Ботев Враца в началото на лятото. Тогава ръководството е държало да задържи треньора, но той е пожелал да предприеме промяна.

„Да, имам нужда от малко почивка, имам нужда да остана сам с мислите си и да направя следващата крачка, като приема ново предизвикателство на друго ниво“, бяха част от думите на Янев, публикувани в клубния сайт на врачани.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker