ФутболЦСКА-София

Илиан Антонов: Усетих подкрепата на хората

Илиан Антонов говори пред репортерите на „Блиц“. Той хвърли светлина върху личната си драма по време на борбата с рака, а също така се спря на плановете си за бъдещето.

„Доста добре се чувствам вече. Вече всичко премина. Докторите казват, че вече всичко с мен е наред. Започнах да тренирам наравно със съотборниците ми в ЦСКА. Пет седмици се подготвях индивидуално. Влязох в ритъм с доста тичания, вече съм на изравнено ниво с другите.

profittips-the best football tips

На 8 юли реших да обявя, че водя битка с рака. Много тежък момент беше. Случи се два месеца по-рано, преди мача с Лудогорец. Тогава разбрах неприятната новина. Стилиян Петров често ми се обаждаше, особено по време на втората химиотерапия, която беше доста тежка. Вдъхна ми кураж. Моето в сравнение с това, което той е преминал, е нищо. Преминах два курса химиотерапия по 10 вливания, в рамките на два месеца. Доста тежко беше, по 6 часа вливания всеки ден.

Наистина усетих подкрепата на хората, получих хубава енергия. Капитанът на националния отбор Кирил Десподов също ми написа доста трогателно съобщение. Мотивира ме да продължавам да се боря и един ден да играем заедно за България.

Искам да играя с ЦСКА в Европа и дай Боже на новия стадион да се докажа. Александър Томаш e доста добър треньор, прави доста натоварващи тренировки. Личи си, че има идеи и скоро ЦСКА ще бъде там, където му е мястото. Футболът му е ясен.

profittips-the best football tips

Доста плаках, не го крия. Беше тежко… Изключително много благодаря на ЦСКА, поеха цялото ми лечение.

От малък съм цесекар. И сега понякога пътувам с автобус до Панчарево за тренировките, в момента карам шофьорските курсове. Любимата ми марка е Мерцедес. Вече съм си набелязал кола. На 19 години съм вече, но никога не съм ходил на дискотека.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker