НационалиФутбол

Илиан Илиев: Гледаме да изградим стил! Резултатите са позитивни, но в Лигата на нациите трябва и да побеждаваме

Националният селекционер Илиан Илиев говори пред медиите на летище София, след като „лъвовете“ се прибраха от Букурещ, където снощи завършиха 0:0 с домакина Румъния. За отбора предстои контролна среща с още един участник на Европейското първенство – Словения на 8 юни в Любляна.

„Това е контрола и не трябва да правим генерални изводи. Важното беше, че показаха огромно желание. Имаме резерви в офанзивен план, тъй като имаме доста талант там. Като желание сме доволни много“, сподели Илиев. 

„Словения си имат изчистен стил и ще ни бъде трудно, не го казвам ей така за да се каже, а наистина е така.“ 

„Всички показаха голямо желание. Имаше и добри моменти футболни. Мисля, че самата повиквателна е достатъчна мотивация за всеки един футболист“, коментира той. 

„Колкото повече хора видим в игрова обстановка е добре за нас. Ние започнахме мача вчера със седем човека от мача с Азербайджан. Не е малко седем човека да запазиш през три месеца, ако не и повече“, добави националният селекционер.  

„И двамата им нападатели са качествени на Словения. Те като отбор са доста сработени. Ние не гледаме серии, гледаме да изградим стил. Резултатите, когато са позитивни е добре, но в Лигата на нациите трябва и да побеждаваме, ако искаме да станем първи в групата си“, заяви той. 

„Имахме разговори с Георги Иванов, и той като мен е разочарован, че хора, които сме повикали, не са дошли, Мисля, че трябва да коментираме момчетата, които са в отбора“, каза още Илиан Илиев. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker