НационалиФутбол

Илиан Илиев: Добре е, че избегнахме Швеция

Илиан Илиев коментира жребия на националите ни в Лигата на нациите пред БНТ. „Лъвовете“ се паднаха в една група с отборите на Люксембург, Северна Ирландия и Беларус.

„Няма значение дали сме доволни или не. Важното е да погледнем реално на нещата. На миналите квалификации след жребия много думи се изприказваха.

profittips-the best football tips

Избегнахме Швеция, срещу която имаме много негативен баланс, въпреки че с Петър Хубчев, ги победихме последният път. Другите отбори нито трябва да ги подценяваме, нито да ги надценяваме. Трябва реално да погледнем къде сме.

В следващите четири мача в контролите трябва да се стремим да изградим стил на отбора. Трябва да се стремим да спечелим групата. Доволни сме от контролите. Много се коментират мачовете срещу Танзания и Азербайджан.

Доста отбори са заети в плейофи за класиране на европейско или в Лигата на нациите. Хубаво е, че имаме тези контроли и няма да имаме много пътувания. Естествено е, че за нас е важно да се опитаме да изградим стил, да направим един гръбнак на отбора и да се опитаме да спечелим групата.

profittips-the best football tips

Със сигурност няма да се направят много промени по състава. Направил съм един разширен списък, но когато дойдат мачовете ще се спра на състав от 24-25 футболисти.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker