Първа лигаТОПФутбол

Илиан Илиев за сина си: Няма шанс като баща да го поставя в ситуация да го питам какво се случва в ЦСКА

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си след нулевото равенство с ЦСКА на „Тича“. Той се изправи срещу сина си – Илиан Илиев Младши, който записа трети мач с екипа на „червените“.

„Естествено, че няма шанс като баща да го поставя в ситуация да го питам какво се случва в ЦСКА. Почти нямахме комуникация, което е нормално. Ако го поставя в такава ситуация, ще падна много в очите на сина си. Ние се познаваме с Томаш. Бяхме подготвени. Нямахме някакви драми. Това са нормални неща. Не сме единствените, на които се случва. Мисля, че той избра отбор, който се опитва да играе футбол. Надявам се да се развива. Попадна на място, където може да покаже качествата си“, сподели той.

profittips-the best football tips

„Получи се един оспорван мач. Всички очаквахме може би малко по-атрактивен мач според това, че и двата отбора искат да играят футбол. Мисля, че се познаваме доста добре двамата треньори. Липсваше малко креативност. Като цяло резултатът е справедлив.

Нормално е след толкова години да създадем една обстановка, в която всеки да знае какво трябва да прави. Доволен съм от футболистите, които показаха зряла игра. Креативността трябва да я вдигнем. Отдаваме заслуженото на противника“, каза още Илиан Илиев.

„Ние сме имали и друг такъв момент. Може би малко Ренан за първи мач като титуляр малко показа нервност. Мисля, че не ни се отрази тази смяна. Има такива моменти“.

„Тези неща не са приятни ( визирайки ситуацията в Спартак Варна, Славия и Локомотив Пловдив). Не мога да взема отношение по всяка една тема. Като национален селекционер за мен е важно да играят повече българи в отборите. Не можем да определяме политиката на всеки един отбор. 

Всеки избира начина, по който да играе. Не е лесно, но се надявам тези неща да се разрешат (ситуацията в Спартак Варна, Славия и Локомотив Пловдив, тъй като са отбори, които са давали много кадри на националния отбор. Надявам се в бъдеще да няма такива катаклизми в такива водещи отбори в България“, завърши Илиан Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker