Левски (София)ТОПФутбол

Илиан Илиев иска защитник на Левски в националния отбор

Селекционерът на България Илиан Илиев ще извика защитника на Левски Патрик-Габриел Галчев в националния отбор, пише „Тема Спорт“.

С доброто си представяне от началото на пролетния дял, десният бек на „сините“ се е харесал на Илиев. 55-годишният специалист ще му прати повиквателна за контролите с Танзания и Азербайджан, които са част от новия турнир на ФИФА – FIFA Series.

profittips-the best football tips

Първата среща с африканците е на 22 март, а три дни по-късно лъвовете се изправят срещу домакините. Галчев дебютира за мъжката ни селекция при Младен Кръстаич. Сръбският наставник го повика за европейските квалификации срещу Черна гора (1:2), Сърбия (1:1) и Литва (1:1). Сините могат да имат и още един представител в националния тим.

profittips-the best football tips

Не е изключено Илиан Илиев да прати повиквателна и на централния защитник Кристиан Димитров. Пламен Андреев, Асен Митков и Марин Петков пък ще бъдат с младежката селекция за квалификацията за Евро 2025 срещу Полша.

Очаква се на разположение за Николай Костов да не бъде и друг бранител – Хосе Кордоба. 22-годишният футболист ще получи повиквателна за Панама за двубоя от Лигата на нациите на КОНКАКАФ срещу Мексико на 22 март.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker