НационалиТОПФутбол

Илиан Илиев: Като идвахме беше спокойно, след това не знаехме какво е станало

Треньорът на националите ни Илиан Илиев даде интервю след края на дебютния си двубой начело на „лъвовете“. Той призна, че нито той, нито играчите са имали представа как върви протеста около стадиона и са били фокусирани върху мача.

„Не знаем какво се е случило, защото се бяхме концентрирали върху мача. И в момента не знаем какво се случва. Съжаляваме за това, което се е случило. Със сигурност ние и футболистите имаме най-малка вина за това, което се е случило извън стадиона. Като идвахме беше спокойно, след това не знаехме какво е станало. Толкова тежки работи ли са се случили?

profittips-the best football tips

Изиграхме мача повече с битка, мъжество. Футболът не беше на високо ниво. След първите 20 минути показахме характер. Трябва да подобряваме играта с топка. Знаем, че футболно можем повече. Поздравявам футболистите за изиграния мач. Унгария беше по-добрият отбор в мача, но можеше да победим. Резултатът е реален. 

Винаги се отразява като си с човек по-малко. Показа се и класата на Собослай.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker