НационалиТОПФутбол

Илиан Илиев: Не е добре, че се спъваме два пъти в един и същ камък

Селекционерът на националите Илиан Илиев говори след двубоя на националите срещу Сърбия, завършил с престижно реми 2:2. Илиев не е доволен, че тимът му често допуска голове от статични положения.

„През първото полувреме играхме с по-голям респект към отбора на Сърбия. Вътрешно се надявахме да не ни вкарат втори гол, за да може да направим нужните корекции на почивката.

profittips-the best football tips

На полувремето казах на футболистите, че трябва да играем с по-голямо самочувствие. Без самочувствие не може да покажем футболните ни качества.

Допуснахме два гола от статични положения, което не е добре. Съобразихме се и вкарахме по-високи хора. Не е добре, че се спъваме два пъти в един и същи камък. От реакцията като цяло съм доволен.

Седмицата, която беше психологически много тежка за мен, за щаба и за футболистите. Радвам се, че завърши с позитивен резултат. Показахме, че не сме толкова далече, с изключение на тези бели петна, които показахме в първите 15 минути срещу Унгария и първите 15 минути тук.

profittips-the best football tips

Тези неща трябва да се отстраняват, защото в някои мачове може да ни струват много повече“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker