Левски (София)НационалиТОПФутбол

Илиан Илиев повика извънредно футболист на Левски, но контузия го извади от състава

Промяна в състава на България “А” за мача със Северна Ирландия След снощния мач с Люксембург от турнира Лига на нациите от състава на националния отбор заради натрупани картони отпаднаха Алекс Колев, Алекс Петков и Фабиан Нюрнбергер, като и тримата ще бъдат наказани за предстоящия двубой със Северна Ирландия в Белфаст във вторник.

Днес селекционерът на България Илиан Илиев изпрати повиквателни на защитника на Локомотив Пловдив Ангел Лясков и бранителя на Левски Кристиан Димитров за предстоящата среща на “Уиндзор Парк”.

profittips-the best football tips

След консултация между лекарските щабове на представителния тим и Левски обаче се оказа, че Димитров няма да успее да се присъедини към състава на лъвовете заради травма. Така за столицата на Северна Ирландия ще отпътува само Лясков“, съобщават от пресцентъра на родните национали.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker