НационалиТОПФутбол

Илиан Илиев похвали футболистите си: Голямо себераздаване в края на сезона, дадоха максимума от себе си!

Националният селекционер на България Илиан Илиев говори след равенството 0:0 срещу Румъния в Букурещ. Под негово ръководство „лъвовете“ записаха пети пореден мач без загуба.

„Себераздаване, това, което искаме да сме много агресивни в защита, мисля, че момчетата направиха максимума. Можеше в много случаи преходът ни в атака да бъде много по-добър, но нека не бързаме. Футболистите направиха голямо себераздаване в края на сезона, заяви той.

„Християн Петров игра срещу един от най-добрите играчи на Румъния и мисля, че се справи много добре, но не само той, а и тези, които го подсигуряваха“, добави той.

„Нашата цел беше да ги пресираме при изнасянето на топката и мисля, че се получи.Имаме много повече резерви в прехода. Трябваше да използваме много повече празните пространства, които оставаше Румъния. Надяваме се в бъдеще да го направим, каза още треньорът на България.

„Трябваше да използваме повече празните пространства. Важното е, че момчетата се вложиха след целия сезон. Някои от тях имаха успешни сезони, други не толкова, но най-важното е, че дадоха максимума от себе си“, каза още Илиан Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker