Първа лигаФутбол

Илиан Илиев с култов коментар: Някои се къпят в центъра на Варна, други „носят кръста“

Треньорът на Черно море и национален селекционер Илиан Илиев направи любопитен коментар след като тима му завърши при резултат 0:0 в контрола си срещу Беса Добри Дол. Той подчерта факта, че някои футболисти са длъжници на тима, докато други работят и вместо тях.

„Не съм много доволен, особен от тези хора, които не играха във вторник. Играха малко и днес трябваше да се покажат повече с оглед факта, че останалите бяха на добро ниво.

profittips-the best football tips

Не съм доволен, че не победихме. Имахме много ситуации, но не вкарваме, което си е наша стара слабост. Нямаме на моменти дори класата за това и не бихме. Това, че играхме преди няколко дни сутринта някои хора повече време, то физически сме добре.

Като не побеждаваш не е добре. Създаваме ситуации, но не вкарваме. Търсим нападател, защото трябва да намерим баланса в играта. Да наваксаме за победи в приятелски срещи не е важно, колкото поведението на терена. Дойдохме тук да видим как сме срещу добри противници и изиграхме мач и половина на добро ниво. Хората, които носят отбора, продължават да са добре. Тези, които чакаме да се събудят, продължаваме да ги чакаме. Не може да изкараме първенството с 12-13 човека. Ние дълбочина в състава като хора имаме. Въпросът е хората, които влизат и заменят тези, които постоянно играят.

Не ги виждам тези хора, така че продължаваме по този начин да живуркаме. Къпем се в центъра на Варна, разхождаме се, а други „носят кръста“. Първенството е дълго, картони се трупат. Има и контузии, както се случи с наш футболист. Той показа, че иска да играе, но получи неприятна контузия. Берг има проблем със страничната връзка, дано да е само разтегната.

profittips-the best football tips

Очаквам срещу Лудогорец да играем така, както последните мачове. За нас прекъсването не беше добро, но се надявахме да се появят нови „кандидати за слава“. Не ги видяхме. Срещу Лудогорец трябва да сме на върха на възможностите.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker