Първа лигаФутбол

Илиан Илиев: Трябва да има по-адекватно съдийство, да толерираме футбола

Черно море победи с 1:0 гостуващия Хебър, а след края на мача старши треньорът на „моряците“ Илиан Илиев сподели, че очаква наказание за себе си в следващия мач. Националният селекционер отново засегна темата за съдийството.

„Няма какво толкова да влизаме в коментари, поздравявам футболистите за победата. Играли сме много такива мачове срещу такива противници. Говорихме през седмицата, че трябва да си променим поведението. Противникът се затвори – нормално , така са решили. Играхме по-бавно през първото, но накрая вдигнахме оборотите и вкарахме гол. Както казах на футболистите: „С такива победи станахме втори“. Противникът чакаше на контри. Имахме ситуации още първото, но не вкарахме. Знаем, че можем по-добре. Със сигурност следващият мач аз ще съм наказан, но както и да е“, заяви Илиев.

„Цецо Панов падна на рамото си, скочи за висока топка и малко бе поднесен. Падна на рамото, има някакъв проблем. Със сигурност не е лека контузията, ще пропусне няколко мача. Въпросът е, че съдията пропусна същото нарушение. Хората, които свирят, трябва да помагат да се играе по-бързо, на по-високо ниво. А това, което беше – падане, бавене….помага им. Но това са възможностите на хората, които са пратили да свирят“.

profittips-the best football tips

„За тоя мач – след почивка винаги е трудно да се влезе. Радвам се, че победихме. Не деля противниците. Имаме тежък мач и за Купата с Кюстендил. Важното е да се опитаме. Нямаме много големи опции. И двамата ни леви защитници излизат от строя.

Свириха ни пловдивчани, а играем с Ботев сега, може би ще ме накажат. Трябва да има по-адекватно съдийство, да толерираме футбола. Не казвам, че сме „уау“ и играем страхотен футбол. Тук бавно, изпълняваме аут и така нататък…“, завърши Илиан Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker