НационалиФутбол

Илиан Илиев: Трябва повече самочувствие и класа в завършващата фаза! Гледал съм и по-добри съдийства

Националният елекционер на България Илиан Илиев сподели впечатленията си след нулевото равенство с Беларус в първия мач от Лигата на нациите.

„Вратарят им се представи на високо ниво, особено през първото полувреме. След като останахме с човек по-малко, пак търсихме гола, но не успяхме да отбележим. Планът го направихме. Въртяхме фланговете, търсихме празните пространства.

profittips-the best football tips

Първото полувреме ги нямаше. Можеше да сме по-агресивни. Имахме ситуации, които трябваше да завършим с повече самочувствие. Има следващи мачове, в които трябва да коригираме и да побеждаваме“, коментира Илиев.

„Идеята на 3-5-2 е да сменяме бързо фланговете. Помагахме на притивника „да затваря“. Направихме почти всичко, имаше моменти на класа и представянето на техния вратар.

Способни сме на такива мачове и да ни вкарат. Останахме с човек по-малко. Пак потърсихме гола, но не успяхме. Северна Ирландия са победили Люксембург, но сега групата е отворена. Надявам се доста хора да дойдат и да победим“, каза още той.

„Гледал съм и по-добри съдийства. Нека не влизаме в тая посока. Трябва да се знае кога е фал, да спира опасна атака и кога е просто фал. Малко беше пресилен картонът. Като цяло, правехме това, което искахме. Трябва повече самочувствие и класа в завършващата фаза“, допълни Илиан Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker