НационалиФутболЦСКА-София

Илиев ще заложи на национал от ЦСКА срещу Северна Ирландия

Централният защитник на ЦСКА Християн Петров е фаворит за заместник на наказания ляв бек Фабиан Нюрнбергер. Селекционерът Илиан Илиев призна, че го е повикал, защото играчът на Дармщад е висял с картони.

Наред с това Петров вече има два мача на тази позиция при Илиев. Той игра отляво в контролите срещу Румъния и Словения през юни. Тогава футболистът на „червените“ се справи със задачите си.

profittips-the best football tips

Интересното е, че за онези двубои в селекцията отново бе повикан Ангел Лясков, който сега получи повивателна на пожар. Левият бек на Локо Пловдив се появи на терена в заключителните минути на гостуването на Словения.

Това бе едва вторият му двубой за селекцията. А дебютът му бе пак срещу този съперник при успеха с 2:1, отново във визита, на 6 септември 2018-та.

Опции за заместник на Алекс Петков в центъра на отбраната са игралият като дефанзивен халф срещу Люксембург Валентин Антов, както и Симеон Петров от Шльонск Вроцлав. Там той е съотборник с Петков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker