Извън БългарияФутбол

Илич се уреди с неустойка, Нестор Ел Маестро – с нов агент

Бившият треньор на ЦСКА Саша Илич ще получи неустойка от 300 хиляди евро, ако бъде уволнен от Пари Нижни Новгород, съобщава „Чемпионат“. Сърбинът, който води руския тим от началото на май, преживява тежки дни в клуба. След девет мача отборът му заема 12-то място в класирането със 7 точки.

През уикенда Пари загуби у дома от Локомотив Москва с 1:3 в мач, в който 90 минути изигра бившият български национал Mатео Стаматов. След двубоя веднага се заговори за уволнението на Илич, чийто договор с руския клуб е до декември 2025-та година.

profittips-the best football tips

„Психически съм добре. Като бивш играч разбирам, че всичко може да се случи. Преди време бях уволнен и след по-кратък период. Разбирам ситуацията, в която се намираме сега – седем точки са твърде малко.

Всички очакваха повече, а и можехме да ги спечелим, но, уви, това не се случи. Трудно е да се каже нещо по въпроса“, заяви Илич след загубата от Локомотив Москва.

В същото време друг бивш треньор на ЦСКА от близкото минало – Нестор Ел Маестро, подписа с английската мениджърска агенция Avid Sports & Entertainment Group, която се е заела със задачата да му намери нов клуб.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker