Левски (София)Първа лигаФутбол

Илиян Стефанов към феновете на Левски: Няма да го забравя! Много съм горд от вашата подкрепа

Футболистът на Левски Илиян Стефанов даде интервю пред клубната телевизия на „сините“, в което споделя, че е изключително благодарен за подкрепата на феновете след тежката контузия, която получи през март. Добрата новина е, че халфът постепенно се завръща в тренировъчния процес на стадион „Георги Аспарухов“.

„Да тренираш с отбора е невероятно! Това е неизменна част от работата на един спортист и по-специално футболист – същестуваш всеки ден, идваш на тренировка, евентуално пак тренираш, ако всичко е наред

Аз се чувствам много добре. Още от първия момент, когато стана контузията, почувствах много подкрепа – от моите съотборници, от ръководството, дори и от старши треньора, който е с нас от три месеца. Много ме подкрепят, окуражават ме по време на тренировка – какво мога да правя, за какво трябва да внимавам“, сподели Стефанов.

profittips-the best football tips

„Може би в момента на научаването на новината ми беше най-трудно. Тогава е много шокиращо, защото ние сме спортисти и с това се занимаваме по цял ден. Това е професия и трябва да внимаваш какво правиш и извън тренировката.

Аз не обичам рутината, но за спортиста такава контузия си е буквално хибернация. Ти си извън системата, извън процесите, че стоейки отстрани е толкова трудно за теб. Аз съм много борбен и още в първия момент си казах, че ще се справя с това предизвикателство.

Имах безрезервната подкрепа на д-р Митко Георгиев – нашият лекар, на г-н Сираков и г-н Боримиров, които още от първия момент на контузията ми се обадиха и в прав текст ми казаха, че ще направят за мен всичко, от което се нуждая“, заяви Илиян Стефанов.

„Всеки, който е дошъл тук – трябва да му се помогне. Както когато аз дойдох тук са ми помагали на мен. Така и всеки един в отбора е длъжен да подаде ръка на новия футболист в съблекалнята“, каза още той.

„В предстоящия мач очаквам три точки, каквото очаква и всеки левскар. Отборът играе много добре според мен, намираме се в превъзходна форма. Противникът има добри изпълнителни, но ние ще се справим. Важно е за нас да излезем победители.

„Винаги се старая да помагам на всички футболисти, по-малки, по-големи. Треньорът е прав. Колективът в момента е страхотен. Разбираме се прекрасно и мисля, че това се вижда по резултатите. Говорим си, смеем се заедно, помагаме си един друг на терена.

profittips-the best football tips

„Много благодаря за подкрепата от първия миг на контузията, получих адски много съобщения в социалните мрежи като подкрепа и се постарах да отговоря на абсолютно всички. Много съм горд от вашата подкрепа, сърдечно Ви благодаря и няма да го забравя“, обърна се Илиян Стефанов към привържениците на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker