Национали

Илия Груев коментира ексцесиите в София, сподели на каква позиция се чувства най-добре на терена

Националът на България и играч на английския Лийдс – Илия Груев даде съвместна пресконференция със селекционера Илиан Илиев, преди последното гостуване на националите в евроквалификациите срещу Сърбия. Халфът коментира и най -горещата тема, свързна с изминалия протест на българските привърженици по време на мача срещу Унгария.

„Както каза старшията, много жалко, че нещата се случиха както се случиха. Нашата задача е утре да изиграем този важен мач – знаем какво е значението за тях. Трябва да се концентрираме, да се представим на топ-ниво и да бием, това можем да направим“.

profittips-the best football tips

„Видяхме после. Ужасно е като видиш тези кадри, хора страдат. По Европа се пише, жалко е за България. Ние сме там, за да играем футбол, а това, което се случи, не са хубави неща“, коментира халфът на националния отбор.

„Да, това е моята позиция – полузащитник на пост 6 или 8. Там съм с най-високо самочувствие, да – така ми е най-удобно, там съм играл най-много“, уточни Груев на въпрос на коя позиция се чувства най-добре.

„С Унгария в първите 15-20 минути не влязохме добре, но после се успокоихме и заиграхме по-добре с топката. Трябва утре да не се правят грешки, да минимизираме неточностите. Хубави контраатаки е вариант за нас и да си вкарваме положенията. И да сме по-концентрирани при статични положения срещу нас“, сподели Груев на пресконференцията преди мача със Сърбия в град Лесковац.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker