Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Има ли скандал в Левски? „Сините“ отговориха с официално съобщение

От Левски излязоха изрична позиция по отношение на информацията, че е имало скандал на тренировка на тима между помощник-треньора Живко Миланов и един от футболистите Джавад Ел Джемили. Според медийни публикации двамата са се сдърпали, след което играчът е пожелал да бъде продаден.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Левскари,

Информацията за скандал по време на тренировка между помощник-треньора на „Левски“ Живко Миланов и футболиста Джавад Ел Джемили, която бе публикувана в днешния брой на вестник „Мач Телеграф“ и разпространена от много интернет медии, категорично не отговаря на истината.

profittips-the best football tips

Призоваваме Ви да не се доверявате на подобни неистини и „новини“, чиято цел е да се развали атмосферата в отбора в момент, в който любимият ни тим е на първо място в класирането и се ползва с безрезервната подкрепа на цялата синя общност.“

Живко Миланов в момента изтърпява наказание и не бе край тъчлинията до Станислав Генчев при победата над Хебър. Той няма да има възможност да го прави и в следващите два мача със Спартак (Варна) и ЦСКА.

Ел Джемили е водещ голмайстор на Левски. Заедно с Александър Колев, Мустафа Сангаре и Асими Фадига е на първо място в класацията с три отбелязани попадения.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker