Левски (София)Футбол

Искан от редица европейски грандове се озова в Левски

В момента пробен период на „Герена“ кара младият полузащитник Баръш Калайджъ. Макар сега да е в Левски, той е бил на крачка от договор с един от няколкото най-именити тима в Турция.

Калайджъ е смятан за един от най-големите таланти на Унион Берлин. Той допринася за третото място на младежкия тим като вкарва шест гола и прави седем асистенции. Освен това участва в Младежката лига на УЕФА и дори попада в групата на мъжкия състав на берлинчани за последните кръгове на сезона.

profittips-the best football tips

Неслучайно халфът привлича вниманието на Галатасарай и Фенербахче. Двата колоса се опитват да се възползват от отказа му да подпише с Унион и дори се смята, че футболистът ще премине в Галатасарай още през май тази година.

Не е известно защо трансферът е пропаднал, но сега Калайджъ има възможност да впечатли Станислав Генчев и да подпише с Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker