Първа лигаФутбол

Исторически разгром за Лудогорец приключи мечтата им за Шампионска лига

Лудогорец записа историческо тежко поражение от Карабах с 2:7 след 120 минути игра и отпадна от Шампионската лига след общ резултат 4:8. След победата с 2:1 в Азербайджан. „орлите“ се сгромолясаха в продължението на двубоя и ще играят плейоф за влизане в групите на Лига Европа срещу Петрокуб от Молдова, който отстрани уелсците от Дъ Ню Сейнтс с общ резултат 1:0. 

Мачът започна отлично за Карабах, които поведоха в седмата минута, но Лудогорец успя да обърне с попадения на Квадво Дуа в 13-ата и 23-ата минути. В края на първата част обаче азербайджанският тим вкара нови два гола чрез Ясин Бензиа и Патрик Андраде.

profittips-the best football tips

През второто полувреме попадения не паднаха и така се стигна до продължения. В първите 15 минути Карабах вкара за 2:4 чрез Байрамов, а в 111-ата минута Редон Джиджа приключи интригата в срещата с пети гол.

В този момент Лудогорец загуби допълнително концентрацията си и секунди по-късно Патрик Андраде се разписа за 2:6, а две минути преди края Ясин Бензиа оформи крайния резултат – 2:7, който е най-тежката домакинска загуба за клуба.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker