Извън БългарияФутболЦСКА 1948

Италиански клуб с българин капитан следи Даниел Наумов

Вратарят Даниел Наумов е бил предложен на италианския клуб от „Серия Б“ Специя, твърди регионалният вестник „Il Sеcolo XIX“. Наумов е свободен агент, след като договорът му с ЦСКА 1948 изтече в края на миналия сезон и той не го поднови.

Вратарят бе сочен за попълнение на Левски, но „сините“ предпочетоха да привлекаm хърватина Матей Маркович. 26-годишният Наумов има 10 мача за националния отбор на България като освен в ЦСКА 1948 в родното първенство е играл още за Верея и Лудогорец.

profittips-the best football tips

Специя, който е на трето място във временното класиране на „Серия В“, търси заместник на контузения сенегалския вратар Муамаду Сар. Освен Наумов на италианския клуб е бил предложен и опитният Филипо Перукини, който в момента играе за Анкона, но е от академията на Милан, като е минал още през Болоня, Лече, Емполи и Комо.

Капитан на Специя е българският централен защитник Петко Христов, който наскоро поднови договора си с клуба до 2028 година. Шансът той да стане съотборник с Наумов не е никак малък. Очаква се развръзка по случая до дни.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker