Левски (София)ТОПФутбол

И Левски поглежда към Норвегия за нови играчи

В Левски също като ЦСКА са решили да погледнат към Норвегия за нови попълнения, информира „Мач Телеграф“. Появиха се информации, че дори „сините“ следят изкъсо десен бек от скандинавската страна. Става въпрос за Стърла Отесен. В момента той е свободен агент, след като отношенията му със Стабек приключиха.

Информации в „Туитър“ твърдят, че родният гранд е по петите му от 2 месеца. На този етап обаче от „Герена“ на потвърдиха дали наистина се работи по подобен трансфер или не.

profittips-the best football tips

Отесен е юноша на Кйелос, а освен това е играл за втория тим на Лин. Има и 20 мача за националния отбор на страната си до 20 години. През последния сезон има 28 мача, 1 гол и 3 асистенции за Стабек.

Както е известно, „сините“ търсят десен бек за заместнит на Жереми Петрис. Французинът отказа да поднови договора си с клуба и вече не влиза в плановете на Николай Костов, като се очаква да бъде продаден до края на януарския трансферен прозорец.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker