Левски (София)Първа лигаФутболЦСКА-София

И Сираков отрязал новите шефове в ЦСКА

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е отрязал ръководството на ЦСКА, съобщава „Блиц“.

От Борисовата градина са го потърсили на няколко пъти по телефона, за да обсъдят мястото и датата на следващото издание на „Вечното дерби“. Темата е една от най-горещите през настоящата седмица, като двата клуба и отделно организираните привърженици от Сектор Г и НКП на левскарите излязоха с изрична позиция за двубоя между „сини“ и „червени“, който не може да се проведе по програма на обичайния стадион – „Васил Левски“.

profittips-the best football tips

Според информацията, Сираков упорито не е отговарял на обажданията, а шефовете на „армейците“ са осъществили контакт с други хора от високите етажи на „Герена“. След като БФС обяви решението си по казуса, ЦСКА възнамерява да говори директно с кмета на София Васил Терзиев.

Именно той се обяви против резервната дата за изиграване на дербито, а именно 25-ти септември, аргументирайки се, че двубоят не трябва да се играе в делничен ден. Нещо, което вече се е случвало и то немалко пъти в историята на съперничеството.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker