ДЮШФутболЦСКА-София

И третият тим на ЦСКА записа тежка загуба, юноша на клуба наказа „армейците“

Третият отбор на ЦСКА, който беше създаден през този сезон, допусна първата си загуба в Югозападната Трета лига. „Армейците“ отстъпиха с 0:3 при гостуването си на Вихрен Сандански, като две от попаденията паднаха в последните десет минути.

Два гола за победителите отбеляза юношата на ЦСКА Томислав Костадинов, а един добави капитанът в този мач Методи Костов-Джек в последната минута. Той пропусна и дузпа през първото полувреме.

profittips-the best football tips

В следващия, междинен, кръг в сряда Вихрен ще гостува на Ceптември Симитли, а воденият от Румен Трифонов ЦСКА III приема Банско. В първия кръг „червените“ направиха 1:1 с Пирин Гоце Делчев и досега имат 1 точка от два мача.

Дубълът на „армейците“ започна по лош начин в първенството на Втора Лига и вече записа 3 поредни загуби. Днес тимът на Владимир Манчев гостува на новака Фратрия на стадиона в Албена.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker