ТОП

И УЕФА не може да спре българските фенове, масовият протест се мести в Пловдив

След като стана ясно, че двубоят между България и Унгария ще се играе в Пловдив на стадион “Христо Ботев” при закрити врата, цялата футболна общественост в страната възнегодува остро. Опитът на БФС и Борислав Михайлов да запушат устите на хората обаче няма да сполучи, тъй като изключително бързо се организира нов протест, който ще бъде в Пловдив и то в деня на двубоя с Унгария.

TribunaSofia.bg публикува текста без редакторска намеса:

“Приятели, БФС погази най-върховното ни право, правото на протест и свободно изказване на мнение! Затова:

profittips-the best football tips

Призоваваме всички агитки от Ботев, Локо, Левски, ЦСКА, Берое, не организирани фенове, от Пловдив и страната, на ОБЕДИНЕН протест пред ст.”Христо Ботев” в Пловдив, в 20 часа, в деня на мача срещу Унгария.

Протестът е мирен, с цел изказване на мнението на цялата футболна общественост, за 18-те години разруха, затова призоваваме за спазване на реда и да подготвите транспаранти и послания с ясните ни искания:

– 18 години стигат! Оставка на Боби Михайлов и БФС!
– Искаме спешно провеждане на нов честен Конгрес!

Ние в демокрация или в Северна Корея живеем? Докога си мислят, че ще бягат по този начин? Това ли е свободата на словото в България? Страх тресе кочината в Бояна!
Народе?”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker