Левски (София)Футбол

Кайзера: В момента се използват до 12-13 играчи, липсва конкуренция

Бившият халф на Левски Николай Тодоров – Кайзера даде интервю за „Тема Спорт“. Той акцентира на късата резервна скамейка, с която разполага тима на Левски.

“Левски изигра добро първо полувреме срещу Лудогорец, но през втората част се стигна до тотален срив. Логично след грешките, които се направиха, се стигна и до този разгромен резултат. Сините допуснаха спад и през втората част срещу Славия. Даде се инициативата на противника да диктува нещата на терена и се допускаха гафове в защита, но тогава мачът бе с положителен резултат.

profittips-the best football tips

Вече в дербито с проблемите, които имаше по състава, цялостно нищо добро не успяхме да видим от страна на Левски. Нямаше изграждане на атака, трайно владение на топката, агресия, губеха се единоборства, грешни пасове и логично се стигна до поражението.

При тази къса скамейка Левски няма как да поддържа високо ниво, както го правят отборите от първата шестица. Притежават по-голям избор и не се забелязва спад, ако им липсва основен футболист. В това число не вкарвам Лудогорец, защото знаем с какъв състав разполагат.

Това трябва да го реши ръководството на Левски. Да се види постигнатото, какви са изискванията и какво ще направят за по-нататъшното развитие на отбора. Както казах, дали ще има пари за трансфери, за да стане тимът по-конкурентен. В момента виждаме, че се използват до 12-13 играчи и конкуренция липсва. Има спад във всяко от звената. За да бъде постигната целта Европа, играта на Левски трябва да се подобри изцяло, защото само с искане не става.

profittips-the best football tips

Единствено треньорското ръководство и футболистите могат да го направят. Имат подкрепата на публиката, която винаги е зад гърба им. Дано успеят да надскочат себе си в оставащите мачове, защото много неща липсват.”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker