Анализи и коментариФутбол

Каква я свършиха? /брой седемнадесети/

Здравейте, отново е време да видим каква я свършиха ЦСКА и Левски! В настоящия 32-ри кръг ЦСКА гостува на Лудогорец, а Левски беше домакин на Черно море.

Напук на впечатлението, което остави този двубой, тимът на ЦСКА беше почти толкова активен, колото тимът на Лудогорец. Тактиката на Стамен Белчев отново си пролича и тимът имаше 54% владение на топката. Двата тима дори имаха еднаква успеваемост в атака – малко под 50% от ударите бяха точни. С други думи: 5 от 11 за Лудогорец и 4 от 10 за ЦСКА. Преимущество за ЦСКА във всеки един игрови показател освен в тъчовете. Двата тима, както знаете, си поделиха по един червен картон. Доста нервен мач и можем да кажем, че нервите на терена повлияха сериозно на случилото се.

profittips-the best football tips

Подобно на предния мач, и тук статистиката представя различна картина от това, което повечето от нас видяха. Тимът на Черно море беше пасивен през почти целия мач с изключение на 15 минути, повечето от които през първата част. Тотална игрова доминация на тима на Левски откъм атаки. Същата е картината при останалите показатели с изключение на броя фалове и броя изпълени тъчове. 74 на 26% владение на топката за тима на Николай Костов някакси не успя да доведе до нищо повече от нулевото реми. Тук можем да кажем, че вината е основно на нападението на тима – от 13 удара едва 3 попаднаха в целта /с други думи около 25% точност/. За сравнение Черно море има четири удара и съответно два точни /50% успеваемост за „моряците“/ при все, че както казахме по-рано не беше особено активен по време на двубоя.

Това беше за днес! Очаквайте ни след следващия кръг, в който ЦСКА ще посреще като домакин тима на Крумовград, а Левски ще гостува на Локомотив Пловдив във един възлов за четвъртото място в крайното класиране двубой.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker