Анализи и коментариФутбол

Каква я свършиха? /брой четиринадесети/

Днес е специалното издание на нашата рубрика. За разлика от друг път, този път ще направим разбор само на един двубой – този между Левски и ЦСКА, играл се вчера.

За самият мач може да се каже доста, но истината е, че „Вечното дерби“, което винаги е непредсказуемо, този път срещна два отбора, които тъкмо бяха преживели тежък провал. Едните срещу Локомотив Пловдив, другите – срещу Лудогорец. Случи се така, че ЦСКА заложи на тотална преса и принуди Левски да рита топката напред. Обикновено защитниците на тима печелеха борбата за първа топка, а при провал се намесваше Кареасо, който се справя доста добре с ролята на box-to-box midfielder.

profittips-the best football tips

Статистиката от двубоя е направо смазваща! Рядко се случва да коментираме подобни двубои в тази рубрика. В този двубой тимът на Левски не успя да отправи дори един удар във вратата на съперника си, но получи девет такива. За целият двубой тимът от стадион „Георги Аспарухов“ се отчете с 5 неточни изстрела и два блокирани шута. Силно преимущество на ЦСКА в ъгловите удари и почти еднакъв брой засади за двата тима. Казано накратко и без преувеличение: най-кошмарният двубой срещу ЦСКА, който могат да си представят феновете на Левски.

Това беше за днес! Ще се видим отново след следващия кръг, а двубоите на ЦСКА и Левски отново ще можете да проследите минута по минута в TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker