Анализи и коментариЛевски (София)ФутболЦСКА-София

Каква я свършиха? /брой 21/

Започва новият сезон в Първа лига. А с него се завръща и нашата рубрика, в която ви запознаваме с анализа си на това каква я свършиха ЦСКА и Левски този път.

Първият мач за сезона на Левски беше като детска игра за „сините“ и новия им треньор. С изключение на първите 10-на минути, в които падна и гола за Локомотив, както и някои откъслечни събуждания, „железничарите“ бяха зрители от първия ред. Това позволи на Левски не просто да диктува играта, а дори да отбележи цели 6 пъти и съответно да вкара по два гола в продължението на всяко от двете полувремена. Множество нови попълнения на „сините“ откриха сметката си за клуба още в този кръг.

profittips-the best football tips

Локомотив определено има нужда да поработи в нападение – от 9 удара едва два бяха точни. За сметка на това Левски имаше прекрасен ден – 14 удара, от които 8 право в целта. Тимът на Иван Колев имаше и обидно малък брой точни подавания по време на срещата, губейки регулярно владението на топката за сметка на съперника си. В общи линии: кошмарно начало за „железничарите“ и мечтано за Левски.

Колкото до ЦСКА: тимът имаше известно преимущество през първата част, но през втората ролите се размениха. Злощастният автогол на Християн Петров реши изхода на двубоя и даде не особено приятен старт на Томислав Стипич. По всички изглеждаше, че Лудогорец беше дошъл на почивка между мачовете си в Европа, но все пак се активизира от 45-тата минута до падането на единствения гол в мача, за да се върне след това към ваканционното си темпо. През останалото време тимът просто беше бледа сянка на сянката, която беше срещу Динамо Батуми. Това са два поредни мача, които Лудогорец вероятно ще иска да забрави.

profittips-the best football tips

Не всеки ден можем да видим нещо подобно в сблъсък между двата отбора – тимът от Разград имаше 12 удара към вратата и нито един точен, а ЦСКА – 9 и 3 от тях бяха точни. Иначе Лудогорец имаше преимущество в почти всеки статистически показател, стартирайки с владението на топката и завършвайки с преките свободни удари.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker