Анализи и коментариФутбол

Каква я свършиха? /брой 24/

Здравейте, измина поредния кръг от Първа лига. Този път рубриката ни ще бъде посветена само на това каква я свършиха Станислав Генчев и Левски, тъй като двубоят на ЦСКА беше отложен.

Поредна категорична доминация на „сините“. Бившият тим на Станислав Генчев успя да се поокопити на два пъти – в края на първата част и в началото на втората, а през останалото време просто разполагаше с по-добра гледка от повечето зрители на стадиона. 60 на 40% владение на топката, което беше оползотворено по-добре от Левски – 22 удара срещу само 6 за съперниците им от Крумовград.

profittips-the best football tips

Крумовград определено страдат от раздялата с Алекс Колев – 1 точен удар от 6 общо. Колкото до Левски, той продължава да варира в успеваемостта си. Този път почти половината удари /девет/ попаднаха в очертанията. Левски предпочиташе да стреля от наказателното поле, докато гостите поддържаха паритет в това отношение. Любопитен факт е, че домакините печелеха повечето дуели във въздуха, но Крумовград имаше надмощие в останалите. Защитата на гостите беше тройно по-нескопосана и съответно на три пъти допусна грешка, довела до изстрел на играч на Левски. „Сините“ сториха това само веднъж в целия мач. Напълно заслужен резултат с оглед показаното от двата тима.

Това беше всичко за днес! Не пропускайте всяка седмица да следите най-интересното от срещите с участието на ЦСКА и Левски в TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker