Извън БългарияФутбол

Калоян Костов напуска Бенфика

Една от младите надежди на родният футбол е в търсене на нов отбор. Калоян Костов, който в последните 3 години беше част от „Бенфика“, напуска „орлите“ след края на сезона.

Високият 198 сантиметра централен защитник вече има оферти от Германия, Холандия и Англия. Той заяви, че не съжалява за избора си преди години, когато „Ювентус“, „Интер“ и „Манчестър Юнайтед“ също са били сред кандидатите за неговия подпис.

profittips-the best football tips

Наскоро Костов получи повиквателна за лагера на младежкия национален отбор на България. Младежите ни ще изиграят контроли с Черна гора и Албания на 15-ти и 20-ти юни като част от подготовката им за започващите през септември квалификации.

Младият защитник вече има 2 участия за младежите ни до 21-годишна възраст и още 6 за гарнитурата до 17 години. Кариерата му на родна земя започва от школата на „Септември“ (София) преди да премине в португалския гранд.

Снимка: campionia.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker