НационалиФутбол

Кандидат за президент на БФС се отказа от надпреварата

Един от кандидатите за президент на БФС се отказа от участие в предстоящия Конгрес. Става дума за Илиан Стоянов – Коловати.

Отказът му е продиктуван от невъзможността му да се прибере в България и да участва на конгреса. Законодателството на Япония, където той се намира понастоящем, не му позволява да извърши пътуването навреме.

profittips-the best football tips

Ето и какво написа „синята легенда“ във Фейсбук:

„Приятели,

Днес беше крайният срок за подаване на документи за кандидатурите за президент на БФС. Преди Нова Година анонсирах, че ще участвам в тази битка, но поради невъзможност да напусна Япония, свързана с особености в местното законодателство, се отказах от това си намерение. Синът ми учи и тренира тук и като негов родител трябва да съм до него до навършване на неговото пълнолетие.

Пожелавам успех на екипа на Стилиян Петров. Зная че той не е лице на този екип, но той беше моят избор, защото е обединителна фигура и човек с голямо сърце. Искрено вярвам, че след 15-и март ще започне реална промяна в българския футбол!

Поздрави и успехи!“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker