Левски (София)ТОПФутбол

Капитанът на Левски се извини на феновете: Срамувам се от последните резултати

Един от капитаните на Левски – Вендерсон Цунами, написа съобщение, публикувайки снимка на стори в социалната си мрежа Instagram. Бразилецът с български паспорт се извини на феновете на „сините“ за слабите резултати и призна, че го е срам.

Цунами сподели, че футболистите на Левски осъзнават отговорността, която носят като играчи на „най-обичания клуб в България“, според думите на левия крайния бранител.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на Цунами в социалните мрежи без редакторска намеса:

Искам да оставя нещо тук, тъй като изпитвам срам от последните резултати! Знаем, че нашите привърженици винаги и независимо от всичко са ни подкрепяли, но вероятно за миг забравяме какво точно представлява Левски в нашата държава!

Ние сме най-обичаният клуб в България и трябва да осъзнаваме отговорността, която поемаме, когато носим синята фланелка и представляваме този клуб! Поднасям своите искрени извинения на всички, които обичат Левски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker