Левски (София)ТОПФутбол

Капитан на Левски постави ултиматум на ръководството

Капитанът на Левски – Андриан Краев е поставил условие на ръководството на „сините“, че заплатата му по новия договор да не е по-малка от тази, която евентуално ще взима Жереми Петрис, съобщава „Мач Телеграф“

Припомняме, че контрактите и на двамата изтичат в края на сезона, а „сините“ преговарят вече доста време за подновяването им. Това условие на Краев реално блокира преговорите с Петрис, който настоява за огромно увеличение на заплатата си, за да преподпише.

profittips-the best football tips

Исканията на халфа, който вече носи капитанската лента на тима, са далеч по-малки, но претенциите на французина го карат да не бърза с подписа. По-вероятно е Левски да се откаже от Петрис, за да подпише с Краев. В противен случай „сините“ ще трябва да увеличат с много парите на халфа, който принципно вече е приел едни финансови условия.
От „Герена“ вече спечелиха с четири коза Краев за нов договор – двойна заплата, капитанска лента, занижена клауза за трансфер в чужбина и казуса „Тодор Неделев“, който отиде в Лудогорец, само за да напълни бройката в състава на „орлите“ за българи, а към момента е твърда резерва в Разград.
Твърди се, че Анди Краев трябва да преподпише до края на месеца със „сините“, а досега не го е направил именно заради изискването си Петрис да не взима повече от него.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker