Левски (София)ТОПФутбол

Капитан на Левски с неясно бъдеще

Преди дербито с ЦСКА от Левски се похвалиха, че успяха да се разберат с двама от играчите, чийто договори изтичаха. На „Герена“ нямаха проблеми с Кристиан Димитров, който се превърна в една от основните фигури в състава на Николай Костов от началото на сезона.

Юношата на Ботев (Пд) бързо намери общ език със „сините“ за пари, а освен това той смятал, че има и дълг към не само към Левски, който го върна на картата, но и към Костов. Треньорът го наложил преди години в първия отбор на Ботев (Пд). Асен Чандъров също нямаше проблем с подписа и с лека ръка прие да продължи на „Герена“, макар да е резерва.

profittips-the best football tips

Смяташе се, че нещата с Андриан Краев също вървят към положителна развръзка. Но е последвало ново охлаждане между двете страни. Самият халф говори доста троснато по темата, когато бе запитан какво се случва в изявата си пред медиите.
Както е известно, той подписа преди броени дни с мениджърската агенция, в която представлява брат му. А оттам не бързали да застанат на масата за преговори с ръководството на Левски. Така на „Герена“ са притеснени, че трябва да му търсят заместник през зимната пауза, а Краев е един от най-добре представящи се играчи на тима от началото на сезона. Той дори си спечели капитанската лента.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker