Първа лигаФутболЦСКА 1948

Капитан на ЦСКА 1948: За нас това е заслужен успех! Няма нищо случайно, няма непобедими съперници

Футболистът на ЦСКА 1948 Реян Даскалов бе видимо щастлив, след като неговият отбор отстрани драматично черногорския Будучност в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

„Този терен не предразполага да се играе футбол. През всяка една секунда, през всички тези 120 минути беше битка, битка, в която ние не отстъпихме нито сантиметър. Поздравявам момчетата, щаба и всеки един в клуба за работата, която извършихме. Заслужено продължаваме напред“, заяви халфът на „червените“.  

profittips-the best football tips

„Младите момчета трупат опит. Успяваме да направим една добра школовка между опитни и млади. Играем компактно. Всеки се раздава на максимум, всеки се опитва да помага на колегата си. Това неминуемо води до успехи. Няма начин да не постигнеш успехи“, коментира вторият капитан на тима.

„С работата, която свършихме по време на подготовката…за нас това е заслужен успех, няма нищо случайно.“

„Емоцията на Валентин Илиев влияе много добре на отбора. Някои футболисти може и да ги стъписва, но това е емоция, той е такъв. Мен това ме мотивира, когато виждам, че някой отстрани гори за теб, гори за отбора и иска да дадеш повече.

На мен ми действа като инжекция, като адреналин и за мен един треньор трябва да се държи по този начин“, сподели той.

Ние играем мач за мач. Първо трябва да се възстановим. Имаме мач в първенството, който е по-важен, а след това ще мислим за Пафос. Няма непобедими съперници, ако играеш компактно и агресивно, няма значение срещу кого играеш“, добави Реян Даскалов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker