Други спортове

Карлос Насар ляга под скалпела след Световното

Новата суперзвезда на българския спорт Карлос Насар ще се подложи на операция на рамото. Олимпийският шампион от Париж ще претърпи интервенция след края на Световното първенство в Бахрейн през декември.

В момента щангистът е на подготовка на Белмекен. „В суперкондиция съм. Имам леки проблеми с рамото, което ще бъде оперирано след Световното първенство.

profittips-the best football tips

Смятам, че ще се справя, колкото ми потрябва, толкова бих вдигнал. От колкото и световни рекорди да се нуждая, толкова ще направя. Ще направя всичко възможно да има българско участие на Световното първенство.

Категориите ще са същите и ще бъдат променени след шампионата“, отчете пред „Арена Спорт“ Насар. Той допълни, че проблемите във федерацията и предстоящите избори за президент през ноември не го разсейват.

„Надявам се скоро да свърши сагата с БФВТ и тези проблеми да ми се махнат от главата. Дано започнем нормална работа. Ние обичаме спорта си и ще се борим докрай, за да продължим успехите в него. Проблемите не ме разсейват.

profittips-the best football tips

Смятам, че Антон Коджабашев не е лош човек. Може би взима поредица от грешни решения“, допълни още Насар, който е и световен, и европейски шампион.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker