Първа лигаФутбол

Като гръм от ясно небе! Клуб от първата шестица със запорирани сметки

Клуб, който взе участие в двубоите от първата шестица през този сезон, се оказа със запорирани сметки. Това беше съобщено от футболният агент Теодор Димитров.

Новаците от Крумовград са се сдобили със запор заради неплатен втори транш по трансфера на футболист в размер на 4 хиляди лева. Димитров е осъдил клуба и ще си търси дължимото.

По-рано днес треньорът Станислав Генчев смени клуба си и премина от Крумовград в Левски. 43-годишният специалист беше спряган за преминаване на „Герена“ от доста време. Серията от 15 мача без загуба, която направи Крумовград под негово ръководство, привлече интерес към него от страна на Левски, както и на шампионът Лудогорец.

„Очаквам сумата, която ще получи клубът от трансфера на Станислав Генчев, да бъде разпределена между мен и ТД НАП“, коментира гореспоменатият футболен агент в социалните мрежи.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker