ТОПФутболЦСКА-София

Като на шега! Каранга вече си намери нов отбор

Голаджията Фернандо Каранга, който беше изгонен от ЦСКА след края на сезона, въобще не се церемони. Той вече е подписал договор с нов отбор, където ще продължи кариерата си – китайският Далиан Ингбо.

Новият тим на Каранга се подвизава в китайската Лига 1, която е второто стъпало в тамошния футбол. В момента нападателят е едва четвъртия чужденец на тима, попадайки в група със сънародника си Робсон, словенеца Андрей Котник и Жозе Ембало, който има паспорти от Португалия и Гвинея-Бисау. Всички те са се присъединили към Далиан през това лято.

profittips-the best football tips

Сезонът в Китай вече е в разгара си. Новият отбор на Фернандо Каранга се намира на четвърто място във временното класиране с 27 точки от изиграни 14 мача. Тимът е с равен брой точки с третия в класирането и само на шест от водача в подредбата.

profittips-the best football tips

Далиан започва втори пореден сезон в тази лига след като през сезон 2022/2023 се промотира в нея от третото ниво на китайския футбол.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker