Левски (София)Първа лигаФутбол

Керкез за думите на Генчев: Заслужаваме повече респект! Когато се говори за статистика, трябва да се провери

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез заяви след победата с 1:0 над Левски, че треньорът на „сините“ Станислав Генчев трябва да покаже повече уважение към „жълто-черните“. Преди броени дни Генчев каза, че „канарчетата“ са взели само точка без Ивелин Попов, а останалите футболисти на тима не могат да направят нищо без него.

„Благодаря за поздравленията! Мисля, че играчите днес показаха характер. Трудно е да играеш против Левски. Снажни са, играят директен футбол. Много съм щастлив как се защитавахме при корнери. Щабът се справи. Видяхте ситуацията – имахме Укаки, Кристиян, Минков – голяма разлика със Сангаре и Колев. В някои моменти играехме наистина добре с топката. С 10 души моите момчета усетиха, че имаме качества да издържим. С 10 души седяхме супер. Честитя на феновете. Пожелавам на моя колега Генчев успех. Ще се бием до края!

„Искам да е повече, не само 1:0. По-важно е, че направихме голям мач във фаза отбрана. Не пускаме лесни голове. По този начин можем да играем срещу всички“.

profittips-the best football tips

„Респект за неговата работа в Крумовград и сега в Левски. Когато се говори за статистика, трябва да се провери. Истина е, че Попов е от най-добрите ни футболисти. Ако гледаме назад, има мачове, в които Попов не е играл – и срещи за Купата, в които е почивал. Аз разбирам, малко по-стар съм от Генчев. Знам, че е един от най-перспективните треньори в България и трябва да го подкрепяте, но мисля, че как играем и как работим в Ботев – заслужаваме повече респект.

И повече респект от съдиите също. Не знам, може да е било коректно с ВАР. Но аз знам правилника – само капитанът може да говори със съдията, а от Левски говориха много играчи и не получиха жълти картони. Изнервих се, затова и реакцията ми беше такава. Трябва малко повече респект. И за него е било тежко – бил е на добро ниво, но трябва малко уважение за Ботев“.

„С Попов имаме специални отношения, той е капитан. Знаем колко значи този мач за него. Имаше голяма мотивация и игра със сърце. Голям респект към него и за това как играе и работи на тренировки всеки ден. На 36 години е първи на тренировка. Като получи червения картон се сърди много, но показа голям характер“, каза още предводителят на Ботев Пловдив.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker